Καλώς τες , καλώς τους

....

Saturday, June 23, 2007

15 χρόνια περίπου

Πρίν περίπου από 15 χρόνια ήρθα για δουλειά στο σχολείο. Τότε συνάντησα έναν γελαστό χαρούμενο άνθρωπο που τον θεώρησα ως υποδιευθυντή. Έκανε και κάνει μέχρι σήμερα όλη την δουλειά του σχολείου. Πολλές φορές συγκρούστηκα μαζί του. Άλλες είχα δίκιο και άλλες όχι.
Τώρα μετατίθεται. Αισθάνομαι την ανάγκη να του πω...Καλή συνέχεια Κε Υποδ/ντά . Εγώ στην θέση σου θα είχα μεγάλη πίκρα , να υπηρετώ ένα σχολείο 20 χρόνια , να στηρίζω ένα σχολείο 20 χρόνια και στο τέλος να φεύγω χωρίς να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου.Πρέπει από την πλευρά μου να σου αναγνωρίσω την εργατικότητα , την σταθερότητα , την σιγουριά που αισθανόμουν , τον τσαμπουκά σου (τελικά το μέλλον είναι γυναίκα), την φιλικότητα , την ικανότητα που είχες να ξεχνάς τα άσχημα (νομίζω αυτό το έχω και εγώ). και με την ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη για όσα είπα. Με ξέρεις τώρα τι παλιοχαρακτήρας είμαι. Νομίζω ότι κάπου στο βάθος συνενοούμασταν και μας πείραζαν τα ίδια πράγματα. Και τι άλλαξε? Τι θα αλλάξει? Τίποτα.
Σ΄ευχαριστώ για το ευχαριστώ της συνεδρίασης , εύχομαι υγεία , εύχομαι να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου όλες και εύχομαι καλή αντάμωση.

* Να σου πω την αλήθεια ...πιστεύω ότι θα μας λείψεις.

Γειά χαρά Κε υποδ/ντή

Γειά σου Κώστα